Flere nye fjes og sesongstart

Sesongen er to øvelser og et spilleoppdrag gammel, stemningen er upåklagelig og det er nå tilnærmet stinn brakke på øvingsrommet. Siden sist oppdatering har vi komplettert besetningen med tre nye musikere som du kan lese mer om her.

Vi er forøvrig alltid på utkikk etter nye bekjentskaper! Vi er spesielt på utkikk etter en tubaist.

Interessert? Ta kontakt!

hans blok

Hans Blok - Kornett, repiano

Hans kommer fra Sri Lanka men vokste opp i Kapelle i Nederland. Han har studert trompet, komposisjon, dirigering og pedagogikk på konservatoriet i Rotterdam. Som utøver har han fokusert spesielt på naturtrompet, et instrument han også studerer her i Trondheim. I tillegg fullfører han mastergraden sin i komposisjon hos Ståle Kleiberg på NTNUs Institutt for musikk.

Hans har mange jern i ilden, noe du kan lese mer om på hans hjemmeside.

Christina Rømo - Trombone

Christina kommer fra Brøttum i Hedmark. Karrieren startet på althorn i Brøttum skolekorps, men hun skiftet etterhvert til trombone. Fjoråret ble tilbrakt på vestlandet på Manger Folkehøyskole der hun også spilte i Oster Brass. I Trondheim skal hun studere statsvitenskap på NTNU.

christina romo
jordann brionne Jordann Brionne - Bb tuba

Jordann er fransk og er født i byen Angers. Han har bodd i mange byer i Frankrike, blant annet Bordeaux, Nancy og Toulouse, der han studerte musikk på ulike konservatorier. Brassband er fremdeles relativt ukjent i Frankrike så Jordann har mest erfaring som orkestermusiker. Han fikk likevel smaken på brassband da han spilte euphonium med flere brassband mens han jobbet en sommer i England. Senere spilte han også sammen med Fossano Brass Band i Nancy i Frankrike. I Trondheim skal han studere elektronikk på NTNU.

Hanne Gjerløw - Perkusjon

Hanne vokste opp i en korpsfamilie i Plankebyen Fredrikstad. Hun har sin bakgrunn fra Slevik Skolekorps, senere Musikkforeningen "Viken" og sist i Sarpsborg Janitsjar. Hun har også vært å se i Oslofjord Brass ved flere anledninger. Hun har også spilt klassisk piano siden hun var 7 år gammel. Her i Trondheim skal hun studere til bachelor i vernepleie på Høgskolen i Sør-Trøndelag.

hanne gjerlow2

Utskrift E-post