Nye fjes i Ila

Vi står på terskelen til en ny, spennende sesong med Ila Brass Band. Siden vi har mange studenter i besetningen er det naturlig med en del utskiftninger over sommeren. Dette gir oss både sorger og gleder; sorger fordi vi må ta farvel med mange fantastiske musikere, gleder fordi vi får anledning til å stifte bekjentskap med nye, dyktige og hyggelige musikanter og kan innlemme de i det unike Ila-fellesskapet. 

Her skal du få hilse på flere av de nye (og noen tilbakevendende) fjesene som kommer til å prege Ila Brass Band i kommende sesong.

Vi er forøvrig alltid på utkikk etter nye bekjentskaper! Vi er spesielt på utkikk etter en perkusjonist.

Interessert? Ta kontakt!

ingrid oien

Ingrid Øien - Kornett, principal

Ingrid trenger egentlig ikke noen introduksjon; hun startet i Ila i 1995 og var fast medlem på kornettrekka, mange år som principal, frem til ca. 2010. Da måtte Ila midlertidig vike til fordel for oppdragelsen av nye Ila-musikere; barn Ingrid har sammen med sin kjære Geir Morten, også han tidligere kornettist i ensemblet.

Nå er hun tilbake der hun hører hjemme.

Reidar Bye - Kornett, framrekke

Reidar trenger heller ingen introduksjon; han var med på oppstarten av Ila Brass Band, eller Ila Blåse-Ensemble som det het den gang, i 1972. Han utdannet seg som trompetist og var blant annet solotrompeter i Trondheim Symfoniorkester i en årrekke. Nå er han tilbake i Ila som munnrapp kornettist og muntrasjonsråd av rang. 

reidar bye
tine sofie braekkan Tina Sofie Brækkan - Kornett, bakrekke

Tina er fra Bøler i Oslo og begynte å spille i Bøler og Nøklavanns musikkorps. Senere spilte hun også med Oslo og Akershus kretskorps. Trompetisten og instrumentallæreren Lasse Tronstad åpnet dørene til brass-verdenen og Tina ble etterhvert medlem av Sørum musikklag og Hasle Brass Band. Hun har også gått på musikklinje i Oslo.

Til høsten flytter hun til Trondheim for å studere utøvende musikk på konservatoriet på NTNU. 

Henrik Granum - Kornett, bakrekke

Henrik kommer fra Røa i Oslo og har spilt i Langhus brass, Lillestrøm musikkorps og Musikkforeningen Nidarholm. Han studerer Ingeniørvitenskap & IKT på NTNU og jobber deltid på XXL i ski og sykkelavdelingen.

 

 henrik granum

thea wehler knudtzon

Thea Wehler Knudtzon - Kornett, bakrekke

Thea kommer fra Oslo og blir med på bakrekka. Hun har spilt i Voksen skoles musikkorps, Hasle brass band og i diverse ensembler og storband gjennom oppveksten. I fjor gikk hun på Manger folkehøgskole og skal gå lektor i nordisk språk på NTNU fra høsten av.

Pia Withington - Tutti-euphonium

Pia kommer fra Bergen, er akkurat ferdig med 2-årig folkehøyskole ved Musikhögskolan Ingesund i Sverige og har blant annet spilt i Krohnengen Brassband. Tiden i Trondheim skal brukes til å studere reiseliv. 

pia withington
tore samuelsen 

Tore Samuelsen - Solo-euphonium

Tore kommer fra Fyllingsdalen i Bergen og sier selv han er vokst opp i Varden skoles musikkorps. Senere spilte han i Lungegaardens musikkorps, Hans Majestets Kongens Garde, Toneheim, Oslo Brassband og Jaren Hornmusikkforening (noen nevnt, mange glemt). Han er utdannet på euphonium på Norges Musikkhøgskole v/Sverre Olsrud og jobber nå som euphonist i Luftforsvarets Musikkorps. 

Johannes Gabrielsen Lysholm - Perkusjon

Johannes er født og oppvokst på Singsaker i Trondheim og startet sin musikalske karriere på trombone i Berg og Singsaker skolekorps. Etterhvert ble det slagverk i Strindheim Janitsjar og Trøndelag Ungdomskorps. Han begynner også i Nidarholm til høsten og har spilt piano i flere år. Johannes går på elektrolinja på Strinda VGS.

johannes lysholm 

Utskrift E-post