Lokal miniturne og lillatur

Vårsesongen ble avsluttet lørdag 25. mai med to utekonserter og en lillatur. Tradisjonen tro benyttet vi anledningen til å spille ved Ilsvika helse- og velferdssenter, og ved Tempe helse- og velferdssenter. Gleden vi opplever ved konsertene vi holder her er nok til at vi smiler fra vi ikler oss konsertantrekk til lenge etter siste tone. Ved førstnevnte sted regnet det til alt overmål biter Ferrero Rocher over oss da vi hadde avsluttet. Fortsatt har vi ikke fått ristet Floral Dance ut av øregangene!


Fra konserten ved Tempe helse- og velferdssenter

Utpå ettermiddagen var oppmøte satt til Kristiansten festning, et av Trondheim sine mest synlige landemerker. Pin-up (...) var punkt en, før IBB-lekene anno 2013 gikk av stabelen. Interessant nok var det ikke høyeste musikkutdanning som utviste størst lungekraft - men det sa pang til slutt likevel. Ballonger er lunefulle.


Glimt fra IBB-lekene 2013 på Kristiansten festning

Resten av kvelden ble badet i sol, og vi koste oss med masse god mat, godt drikke og utmerket selvskap. Dette var kvelden vi takket de som forlater oss for denne gang, men hvor vi også rettet blikket fram mot en fantastisk ny sesong hvor vi igjen skal bli kjent med nye venner. Vi gleder oss :)

Vil du spille med oss?

Ha en fantastisk sommer!

Utskrift E-post