Trøndersk Mesterskap 2008

Det nye året er forlengst sparket i gang etter en lang og god juleferie, og Ila Brass Band har startet friskt med et seminar i årets første helg, med noter det tidvis lukter svidd av - det spillemessige følger forhåpentligvis opp framover etter hvert som vi får øvd litt :)

Første konsert denne sesongen er Trøndersk Mesterskap 2008, søndag 3. februar. Vi er satt opp til å spille i Store Sal i Olavshallen klokka 15:55, etter Byneset Musikkorps og før Ranheim Musikkforening/Strindheim Janitsjar (som er slått sammen for anledningen). Deretter følger i rekkefølge Trondheim Politis Brassband, Bispehaugen Ungdomskorps og til slutt Musikkforeningen Nidarholm.

Vi skal etter beste evne prøve å forsvare tittelen Trøndersk mester, som vi ble tildelt av dommerne (Cathrine Winnes og Per Kvistad Uddu) etter fjorårets framførelse av "Cloudcatcher Fells", da under ledelse av Trond Korsgård. I år vil vi ha med oss Thomas Rimul som dirigent; en trønder som til daglig har tilhold i musikkmiljøet rundt hovedstaden. Flere av IBBs medlemmer hadde han senest som dirigent sist sommer, da et sammensatt trønderkorps tok 2. plass i CIBM i Valencia.

Vel møtt til årets første IBB-opplevelse!


Utskrift E-post