Pusterom - årets julekonsert med IBB

Tradisjonen tro så avslutter Ila Brass Band høstsesongen med julekonsert i hjemlige omgivelser i Ilen kirke. På årets konsert, som betegnende nok har fått navnet Pusterom, har vi vært så heldige å få med oss to dyktige sangsolister; John Christian Lee – guttesopran og Lisa-Britt Sivertsson – sopran. Dette er et spennende samarbeid for oss som vi ser veldig fram til.

Under ledelse av vår sjefsdirigent Gavid David Lee, vil Ila Brass Band by på et par gode gamle klassikere fra brassbandreportoaret i form av Eric Balls Journey into Freedom og Dean Goffins My Strength, My Tower. Solistene våre skal selvfølgelig også få utfolde seg, både hver for seg og i vakker samstemt sang. Vi vil bl.a. få høre Dvoraks smektende Rusalkas sang til månen og Andrew Lloyd Webbers nydelige Pie Jesu – og nærmere englesang er det vel vanskelig å komme? Konserten vil også, som seg hør og bør, inneholde en god dose med kjente, og noen kanskje litt mindre kjente julesanger. Det hele avsluttes med sang og messingklang i skjønn harmoni, og hva passer vel bedre da enn Deilig er jorden?

Vi gleder oss til å fremføre vakker musikk i flotte omgivelser, og lover stemningsfylte musikalske opplevelser i ei travel førjulstid. Vi håper publikum tar seg tid til en liten pause fra hektiske juleforberedelser, og blir med oss inn i et musikalsk pusterom. Og hvem vet, men kanskje vil du også få oppleve IBBs medlemmer utfolde seg på uvant vis på kveldens konsert. Den som dukker opp i Ilen kirke 9. november får se….

Velkommen på konsert!


Ilen kirke
Lørdag 9. desember, kl. 16.00
Inngang: Voksen: 100,-/ Barn, student, honnør: 50,-/ Skolekorpsmedlemmer: gratis


Utskrift E-post