Frontier! på Hitra

Fredag 6. og lørdag 7. oktober reiste IBB til Hitra for å spille inn kvalifiseringsstykket til Norgesmesterskapet for Brassband 2001, elitedivisjonen. Pliktnummer var Frontier! skrevet i 1984 av Michael Ball, et stykke som nok er ukjent for de fleste.

<bilde=1> IBB hadde valgt Hitra og Sanstad kirke på grunn av de meget gode akustiske forholdene i kirken. Korpset hadde en konsert i kirken våren 2000, og alle var enige i at kirken var veldig god å spille i og at den måtte egne seg ypperlig for innspilling av musikk.

Fredag ble brukt til rigging, testing av lyden og en innspilling. Etter det var det innkvartering på skole og Pizza Grandiosa til kveldsmat! Noen prøvde seg også på en del dristige idrettsutfoldelser som basketball og fotball, men det ble heldigvis ingen alvorlige skader på fingre og lepper.


<bilde_h=2> Lørdag var den store innspillingsdagen, og vi spilte inn tilsammen 3 take. Det viste seg at det siste opptaket ble det desidert beste, så da besluttet vi at vi var fornøyd med innsatsen og innspillingen. Vi dro derfor tilbake til Trondheim, og etter litt mat var det feiring hos Torunn og Tomas og en tur ut på byen.

Utskrift E-post